arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

I Meyers Kantiner er et af vores stærkeste værktøjer til kvalitetssikring Vores Faglige Kodeks. Kodekset er rettesnoren for alt, hvad vi foretager os, og det sørger for, at alle vores mange køkkener arbejder efter de samme kvalitetskriterier. Kort sagt definerer Vores Faglige Kodeks bundniveauet for, hvad vi som virksomhed som minimum kan og vil stå inden for. Og det niveau skal være tårnhøjt!

Vores Faglige Kodeks er udviklet i et årelangt samarbejde mellem ledelse og køkkenchefer, og det udvikler sig hele tiden. Det er vores vigtigste kvalitetsværktøj, som beskriver hvilke typer af råvarer, vi bruger, hvordan vi tager hensyn til både smag, økologi, dyrevelfærd og nærhedsprincipper, hvordan vi tilbereder og tilsmager, samt hvilket serviceniveau vi ønsker. Alle vores medarbejdere bliver uddannet i kodeksets principper, og det ligger på rygraden hos alle vores kokke. 

Vi er meget fokuserede på at hæve bundniveauet. Hvad nytter det for eksempel, at vi i hele virksomheden kun anvender franske frilandskyllinger, der er opdrættet i fuld frihed, hvis vi samtidig anvender GMO-sprøjtet majs fra Sydamerika?” spørger Liselotte Lybæk, driftsdirektør i Meyers Kantiner.

Hver dag stilles vi over for dilemmaer, der udfordrer vores etiske kompas. Er en økologisk grøntsag fra Sydeuropa en større eller mindre klimabelastning end en konventionelt dyrket grøntsag fra Danmark? Vi diskuterer og tager løbende stilling til sådanne dilemmaer. Der kommer hele tiden ny viden på området. Og det, der er det rigtige valg i dag, kan vise sig at være det forkerte valg i morgen.

Den usikkerhed lever vi med, så længe vi ved, at vi træffer bevidste og velfunderede valg, og mener, at vi bevæger os i den rigtige retning. Og det hjælper Vores Faglige Kodeks os med hver evig eneste dag”, fortæller Liselotte og fortsætter:

Hvad angår frilandskyllingerne, ville vi naturligvis helst have haft en dansk kylling, men det har simpelthen vist sig helt umuligt at finde en lignende kylling i Danmark, som vi kan få leveret i de mængder, som vi har behov for. Derfor har vi i stedet valgt en fransk kylling, som så til gengæld scorer allerhøjst på dyrevelfærdsskalaen”.

Vores Faglige Kodeks er et stærkt løfte til vores kunder, leverandører og sidst, men ikke mindst, til os selv. I grafikken herunder kan du se nogle af de krav, som Vores Faglige Kodeks stiller til os og til vores brug af råvarer.

Seneste nyheder