arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Sæt smag på hverdagen

Bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere…

Med Meyers Kantiner vil I mærke forandringen i hverdagen fra første mundfuld. Gennem mere end 30 år har vi med en umættelig appetit arbejdet på af at hæve niveauet – både når det gælder smag, kreativitet og bæredygtighed.

Frokosten på arbejdet skal være dagens gastronomiske højdepunkt, og der skal være fuld knald på både smag og nydelse. Det er netop dét, der gør, at vi har vundet Kantineprisen tre gange og servicerer en række af landets førende private virksomheder og offentlige instanser. Vi er optagede af at forene værdi og værdier, og vi er kendte for at levere det højeste niveau i markedet til en konkurrencedygtig pris, der gør en afgørende forskel for vores kunder i hverdagen.

Det har de blandt andet oplevet hos Juhl Bach Holding i Hinnerup, hvor vi overtog kantinedriften i oktober 2018. Hør Kristine Bach, direktør i Juhl Bach Holding, fortælle om, hvilken betydning det har haft for deres nye domicil, og hvordan valget af Meyers Kantiner har sat sine tydelige spor på deres arbejds- og madliv.

Nyt kontor i Aarhus

Meyers Kantiner driver kantiner i hele Danmark, men for at imødekomme en markant øget efterspørgsel har vi i januar 2019 åbnet kontor på havnen i Århus. Her har vores salgsdirektør Niclas Østergård samt kundechef Flemming Holm deres base, og de er tætte på vores jyske og fynske kunder.

Har du lyst til at høre mere, tager vi gerne en dialog med jer om, hvordan vi kan være med til at skabe en hverdag med et mere velsmagende, sundt og bæredygtigt madliv.

 

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for jer og jeres arbejdsplads.

Salgsdirektør
Niclas Østergård
Mobil: 2610 8247
Mail: nico@meyers.dk

Vi holder af hverdagen

I Meyers Kantiner holder vi af hverdagen. Hver dag serverer vi mere end 25.000 måltider i en række af landets førende virksomheder og offentlige instanser.

Der er rigtig meget hverdag, og derfor giver det mening at fylde den med nydelse, kvalitet og sundhed – for så har vi gjort en mærkbar forskel i folks liv. Vi vil skabe det gode måltid med retter, der bugner af velsmag, lækre råvarer og madglæde, og som samtidig er godt for sundheden, samværet og samfundet.

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at maden på jobbet er dagens kulinariske højdepunkt, som styrker dine kollegers velvære, arbejdsglæde og madliv. Over 400 gastronomer er ansat til at sikre udvikling, kvalitet og kreativitet i måltiderne. Vi sørger for hele jeres madliv; lige fra morgenmad, frokost, take away og gode bønner i kaffeautomaten til omsorgsfuld mødeservicering og den helt store festmiddag.

 

Danmarks mest bæredygtige kantine

I Meyers Kantiner stiller vi branchens højeste krav til bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd, og vi insisterer på at lave mest mulig mad fra bunden. For ud over at mad skal smage himmelråbende godt, så skal den også give mening i et større perspektiv.

Vores gastronomiske fundament har afsæt i den Nye Nordiske Hverdagsmad, og vores udgangspunkt er det lokale råvaregrundlag i Danmark og landene omkring os. Vi bruger primært dansk kød med stort fokus på dyrevelfærd. Alle vores grønsager er friske og med en høj økologigrad. Mel, gryn, korn, ris, pasta, mejeriprodukter og æg er altid økologisk.

Som den eneste kantineudbyder i Danmark har vi tre guldmærkede kantiner i økologi og en samlet økologiprocent i hele Meyers Kantiner på knap 50%.

Når sundhed møder velsmag

Som kantineudbyder, der serverer mad for de samme mennesker hver dag, har vi et stort ansvar for dine kollegaers sundhed. Derfor har vi et erklæret mål om at servere usædvanligt velsmagende og inspirerende måltider, der stimulerer sanserne og giver fornyet energi, så dine kollegaer vender opløftede tilbage til arbejdet.

I 2018 udgav FN’s sundhedsorganisation WHO en rapport, der kalder den Nye Nordiske Hverdagsmad "særligt helbredsfremmende". I Meyers er vi stolte af at stå fadder til dette køkken, og vi har siden udviklet et kantinekoncept, som forener oplevelsen af stor variation fra verdenskøkkenet med friske nordiske råvarer.