arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
 

Alt det I har behov for

Meyers Kantiner er jeres eget køkken. Et sted, som hver dag serverer spændende hverdagsmad, der glæder smagsløgene og giver fornyet overskud.

Vores kantinetilbud er unikt – både hvad angår smag, råvarevalg, etik, bæredygtighed og de særlige ekstratilbud, vi har udviklet til vores gæster.

En Meyers Kantine kan være med hele vejen rundt og kan dække alle jeres forplejningsbehov morgen, middag og aften.

Udover den daglige frokost løser vi også små og store forplejningsbehov i huset - alt fra den hurtige snack til den helt store 3-retters direktionsmiddag.

Vi laver mad til alt fra små kvalitetsbevidste virksomheder med én enkelt kok til nogle af landets største og mest komplekse virksomheder og domiciler med omfattende og forskelligartede behov.

Et unikt kantinetilbud

Eventkalender - variation og overraskelser

Hvert år skaber vi fra centralt hold en eventkalender, som sørger for, at der hele tiden er overraskelser på menuen og madoplevelser, der får vores gæster til at blive opmærksomme på og glæde sig over sæsonen.

Eventkalenderen er en integreret del af vores menutankegang, hvor vi 1 til 2 dage om ugen sætter fokus på bestemte råvarer, inviterer en markant gæstekok til at udvikle opskrifter for os, laver temadage med mad fra fremmede køkkener, fejrer årets mærkedage med særlige begivenheder eller serverer andre former for lækre overraskelser.

Eventkalenderen er med til at holde vores gastronomiske udvikling i gang og er en systematiseret måde at sikre variation, mangfoldighed og fornyelse.

Tag os med hjem - historiefortælling og køkkeninspiration

Vi vil gerne med hele vejen rundt om vores gæsters madliv – ikke kun frokosten. Og vi vil rigtig gerne dele ud af vores egen begejstring for god mad og inspirere til at prøve noget nyt hjemme i eget køkken.

Mad er så meget mere end en fyldt tallerken – det er passion, nydelse, politik, samvær, miljø og nytænkende projekter. Det vil vi gerne være med til at udbrede.

I hver af vores kantiner står en smuk stander med dagens menu og forskellige former for inspiration og madformidling:

  • Vores magasin SMAG med artikler om mad og mennesker udkommer 2 gange om året
  • Vi laver indbydende opskriftsblade med baggrundshistorier og opskrifter
  • Trænger I til mere læsestof under frokosten, står der også forskellige livsstilsmagasiner i standeren

 

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

Salgs- og markedschef
Adam Usman
Mobil: 4153 2093
Mail: ADUS@meyerscc.dk