arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Sådan tænker vi...

 

Mad, der giver en god smag i munden

Vores vision er at skabe uforglemmelige måltidsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. At have stærke holdninger og værdier giver både retning og fortæller, hvad vi skal vælge til og fra. Og det betyder, at vi er nødt til at være konsekvente.

Det gode måltid er kun toppen af isbjerget. Før det kommer på tallerknen, er der blevet truffet mange forskellige valg, der gerne skal ende med at gå op i en højere enhed. Hvad hjælper det fx at ens tilberedningsmetoder og gastronomiske fantasi er i top, hvis man vælger at bruge billig og dårlig kylling fra Kina?

Der skal være sammenhæng – hele vejen fra jord til bord.

Stærke værdier giver fællesskab og retning

I Meyers Kantiner insisterer vi på, at det, vi laver, skal give mening og have betydning - for vores kunder og gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os. For kun sådan kan vi have en god smag i munden.

Jagten på det meningsfulde skaber engagement, fællesskab og nytænkning. Når vi er drevet af noget større end bare at lange mad over disken, så hæver vi blikket fra os selv og ser tingene i et større perspektiv, hvor forretningssans, ansvarlighed og udviklingslyst går hånd i hånd og holder hinanden i skak.

Vi er en værdibaseret virksomhed, og det styrer alle vores beslutninger. Så når der står perlespelt på buffeten, så snor der sig en rød tråd fra retten og hele vejen gennem virksomhedens fødekæde, og valget af spelt er præget af vores holdninger til fx sundhed, økologi, velsmag, råvarer, indkøb, bæredygtighed og medarbejderudvikling.

Den sammenhæng er fundamentet i vores virksomhed og i de måltider, vi serverer.

 

Claus Meyer

Claus Meyer er Meyers Kantiners grundlægger. Han har i løbet af de sidste 30 år indædt kæmpet for at ændre og forbedre den danske madkultur. Hans engagement og kærlighed til mad er brændt igennem både kogebøger og madprogrammer, hvor han har fået danskerne til at forstå glæden ved surdej eller en sprød forårsgulerod.

Hans entreprenørskab og iværksætteri, der strækker sig fra røget laks og fadlagret eddike til flæskestegssandwich og det michelinbestjernede nordiske køkken, har givet Danmark et helt nyt blik på sæsonernes betydning og vores regions fantastiske råvarer. Claus’ ånd, opfindsomhed, råvareglæde og drivkraft er en vigtig del af den DNA-streng, der snor sig gennem Meyers Kantiners gastronomi og aldrig lader os hoppe over, hvor gærdet er lavest.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for din virksomhed:

Kommerciel direktør
Adam Usman
Mobil: 4153 2093
Mail: ADUS@meyers.dk