arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Contract Catering overtager 1. september driften af al forplejning i Deloittehuset i København samt Deloitte-kontorerne i Slagelse, Odense, Kolding, Esbjerg, Silkeborg og Århus. Samlet set er der tale om syv enheder med flere tusinde Deloitte-medarbejdere, som i fremtiden vil blive serviceret af Meyers.

”Deloitte er førende – ikke blot på revision og rådgivning, men også på forståelsen af samspillet mellem teknologi, mennesker, bæredygtighed og værdi. Og det er netop det helhedsperspektiv, som vi også er passionerede omkring i Meyers. Derfor er vi meget glade og stolte over tilliden, og vi glæder os til det kommende samarbejde, hvor vi sammen skal løfte barren for mad og udvikle måltidsløsninger for medarbejdere og gæster ved Deloitte”, siger Adam Usman, Salgs- og markedschef for Meyers Contract Catering.

Med overtagelsen af køkkenerne ved Deloitte servicerer Meyers Contract Catering godt 90 lokationer med ca. 30.000 måltider om dagen, og kommer derved op over 17 enheder i Jylland og på Fyn.

Meyers Contract Catering A/S er paraplyorganisation for Meyers Kantiner og Meyers Food & Beverage. Vi driver kantiner, restauranter, cafeer og samlede forplejningsløsninger for nogle af landets førende offentlige instanser, private virksomheder samt største kulturinstitutioner. 

Seneste nyheder