arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Kantinen ved advokatfirmaet Bech-Bruun, ledet af vores køkkenchef Giovanni Fico, har vundet årets Kantinepris. Kantineprisen uddeles af Landbrug og Fødevarer, og juryen har i år lagt særlig vægt på råvarer i forhold til sæson, økologi og bæredygtighed samt det kulinariske håndværk og samværet omkring måltidet. Giovanni har i øvrigt imponeret juryen med en fantastisk buffet, stort nærvær og et skønt værtskab, der dagligt er med til at øge madglæden hos hans gæster.

Giovanni Fico er født og opvokset i Italien, og vores kantine hos Danmarks største advokatfirma Bech-Bruun baserer sig således på en velsmagende symbiose mellem det nordiske og italienske køkken.

Marie Haahr Jensen, der er konsulent i Landbrug & Fødevarer og med i juryen til Kantinepriserne 2017, udtaler:

Giovanni Fico, som er køkkenchef i kantinen, laver mad i topklasse. Det smager vidunderligt, og råvarerne er af bedste kvalitet. Her mødte juryen virkelig ’Den gode måltidsoplevelse’. Giovanni er ægte italiener, og han nyder, at han hver dag kan samle medarbejderne i Bech-Bruun til det perfekte måltid, som giver smil på læben.

I bedømmelsen af Giovannis køkken har juryen specielt fremhævet det store engagement i at skabe dialog og være synlige ved buffeterne, det gode værtskab og den faglige stolthed. Og så selvfølgelig den fuldstændig fantastiske buffet med hjemmelavet pasta, friske råvarer, egne charcuterier samt friskt hjemmebagt brød.

Hos Meyers Kantiner er vi pavestolte over det store arbejde, som Giovanni leverer dag efter dag, og som er med til at højne madglæden hos hans gæster, der ofte står og tripper foran kantinen 5 minutter før åbningstid.

Kantinen hos Bech-Bruun er drevet efter det samme koncept og de samme principper, som ligger til grund for alle Meyers Kantiner. Udpræget fokus på sundhed, velsmag, kvalitet og madglæde og altid med udgangspunkt i regionale råvarer i sæson, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Stort tillykke til køkkenchef Giovanni Fico, hele hans team og ikke mindst til alle de dejlige mennesker ved Bech-Bruun!

Meyers Kantiner vinder Kantineprisen 2017

Bidrager jeres kantine til bundlinje, bæredygtighed og begejstrede medarbejdere...?

Hør Giovanni fortælle om glæde og visioner i kantinen i Danmarks største advokatvirksomhed. Og oplev også Martin Riber Povlsen, CFO hos Bech-Bruun, forklare, hvordan man opnår bedre sundhed, trivsel og produktivitet hos de ansatte samtidig med en bedre økonomi.

Seneste nyheder