Mød Kim Jensen, som er køkkenchef for en dag

’Køkkenchef for en dag’ inviterer vores kolleger ind i køkkenet. I denne måned er det køkkenchef, Kim Martin Bang Sinlan Jensen, der får lov til at bestemme månedens menu

"Menuen er skabt ud fra min mange års erfaring i kantinebranchen, og de retter som jeg har set bringe størst smil og glæde på frokostbuffeten."

Kim Martin Bang Sinlan Jensen

Fulde navn: Kim Martin Bang Sinlan Jensen

Titel: køkkenchef

Hvor længe har du arbejdet i Meyers?

Jeg har været i Meyers siden juli 2022, hvor jeg startede som Køkkenchef for vores frokostkøkken i Aarhus.

Hvad arbejder du med i Meyers (og hvorfor kan du godt lige at arbejde i Meyers)?

Jeg synes Meyers er en spændende virksomhed, der giver mulighed for og plads til at arbejde med både mennesker og mad. Der er rum til at arbejde kreativt med gode råvarer og udvikle sig personligt gennem de opgaver jeg dagligt står overfor i hverdagen som leder af et team på knap 40 ansatte.

Hvor er inspirationen til dagens menu kommet fra, og hvorfor?

Menuen er skabt ud fra min mange års erfaring i kantinebranchen, og de retter som jeg har set bringe størst smil og glæde på frokostbuffeten. Det er et måltid fuld af smage, der oser af sommer og lune grillaftener, der passer perfekt til weekenden, efter en god lang arbejdsuge. Til dagens menu har jeg ligeledes sparret med vores dygtige souschef Mikkel, der også kommer fra kantinebranchen, og dermed har god erfaring med hvordan man kan sikre god kvalitet og et velsmagende måltid, selvom man laver mad til mange mennesker.

Har du et særligt forhold til mad?

For mig er mad noget med oplevelser, og noget der gerne skal bringe gode minder frem.