arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers vil fra 1. juli varetage driften af alle Det Kongelige Teaters restauranter, barer og caféer både i Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene.

Driften af Det Kongelige Teaters food & bevarage-område har været i udbud, og valget er faldet på Meyers - en erfaren og innovativ aktør, der kan give de mange publikummer i Det Kongelige Teater nye smagsoplevelser. Meyers har i deres tilbud til det Kongelige Teater præsenteret løsninger og gastronomiske koncepter, der i meget høj grad tilgodeser den brede variation, der er i Det Kongelige Teaters mange aktiviteter og publikummer.

Teaterchef Morten Hesseldahl udtaler: "Vi glæder os meget til samarbejdet med Meyers, som vi er sikre på kan blive til glæde og gavn for begge parter og for teatrets mange gæster. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Rasmus Bo Bojesen og hans hold for et godt samarbejde vedr. Operaens restaurant igennem 5½ år; et samarbejde der i denne omgang altså slutter til sommer."

Claus Meyer, grundlægger af Meyers og Merete Holst, adm. direktør i Meyers Contract Catering udtaler: "Vi er stolte over, at Det Kongelige Teater har valgt os til denne unikke og spændende opgave. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at servicere teatrets mange gæster og medarbejdere."

Seneste nyheder