arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Kantiners nye hjemmeside viser vores nye identitet og logo, som er blevet genfortolket i lyset af, at vi nu er en del af Meyers Contract Catering A/S.

Meyers Contract Catering er en ny samlende identitet for Meyers kantinedrift, frokost-til-døren koncept og skræddersyede Food & Beverage løsninger til erhvervslivet. Vi har nu separate brands og identiteter for hvert forretningsben; Meyers Kantiner, Meyers Frokostkøkken og Meyers Contract Catering.

På meyerskantiner.dk kan man læse mere om vores tilgang til kantinedrift og hvordan vi arbejder med at skabe endnu mere værdi i hverdagen, for vores kunder. Vi serverer hver dag frokost for over 20.000 gæster i over 70 kantiner ved nogle af landets førende private virksomheder og offentlige instanser. Vores gæster, kunder og partnere får nu endnu flere muligheder for at dele deres engagement med os, da vi fremover vil fortælle vores historier og vise vores projekter på Facebook, Instagram og Linkedin.

På meyersfrokost.dk glæder vi os til at vise meget mere af vores nye, moderne og bæredygtige frokostkøkken, som vi netop har indviet i Kastrup. Her fra leverer vi tusindvis af frokostkuverter hver dag til små og mellemstore virksomheder i Storkøbenhavn. Vi er meget glade for at Meyers Frokostkøkken har fået sin egen platform og ser frem til at dele mange flere historier om hvordan vi arbejder med at udvikle og levere ambitiøs gastronomi lige til døren.

Endelig er meyerscc.dk det nye hjem for vores "paraplyorganisation" for mad på kontrakt - Meyers Contract Catering samler kompetencer og erfaring med at levere alt fra frokostordning til 12 medarbejdere i indre by, over det at drive en stor kantine for 1500 spisende gæster i et stort domicil, til højt specialiserede forplejningskoncepter til konference- og kursuscentre.

Vi ser frem til at tage imod på de tre nye hjemmesider og glæder os til at dele mange flere spændende historier om bæredygtig mad med smag, fantasi og kærlighed. 

Seneste nyheder