Vælg mellem vores fire forskellige menuer
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning, som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning m.v. Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn.
Få et tilbudFå større variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.
Bestil frokost til dig og dine kollegaer, ret antal spisende fra dag til dag og tilkøb mødeforplejning direkte på vores frokostportal.
Vi leverer jeres frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn.
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Leveret frokost fra 10 kuverter
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Vegetarisk: Bagte jordskokker med spidskål, hyldeblomst-æblepuré og ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Røget pebermakrel, tomat, purløg og æggecreme
(æg, laktose)
Fuglekvidder af gris, rødløg, kørvel, cornichoner, sort peber og mayonnaise
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Lilla spidskål, haricots verts, butterbeans, tomat, persille og hindbæreddike
Spinat, iceberg, gulerødder, ærter, radiser og mormordressing
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Ovnstegte økologiske kartofler
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Topping: Blød timian
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Bagte pastinakker med æble- og peberrods vinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologisk pasta, ærter, squash, brøndkarse og Forkælet fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(vegetar)
Risnudler, røræg & peanuts vendt i pad thai sauce
(æg)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Skaldyrssalat med æbler, kapers, selleri, sennep og dild
(krebsdyr, æg, laktose)
Appelsin glaceret blomkål med pak choy, kinakål og bønnespirer. Toppet med wasabinødder
Edamame bønner med havsalt. Toppet med citronbåde.
Rød spidskål, gulerødder og revet broccoli med mynte og lime saft. Toppet med sort sesam
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Vegetarisk: Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Bagte pastinakker med æble og peberrodsvinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologiske pasta, ærter, squash, brøndkarse og "Forkælet" fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Okse döner kebab
(laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule ærter og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Chili syltet rødkål
Kyllingepølse med chilimayo, syltede rødløg, ristede mandler og urtesalat
(æg, nødder)
Hummus og grillede grøntsager
Couscous, bagte rødder, peberfrugter, syltede løg, squash og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Romaine, purløg, tomater og agurker
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Topping: Rødløg og sumak
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Chilisyltet rødkål
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter saltet squash og valnødder
(nødder)
Krydret bagte blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprængt oksespidsbryst i peberrodssauce med knoldselleri og porrer. Hertil hakket persille
(laktose)
Smørebønner saute med palmekål knoldselleri, porrer citron. Hertil hakket persille
(vegetar)
Kogte kartofler
Peberskinke med sennepscreme og syltede rødløg
(æg, laktose)
Kyllingefrikadeller med romesco og bagte peberfrugter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers balsamisk æbleeddike bagte rødbeder med radicchio, hjertesalat, bulls blood og rød mangold. Toppet med tranebær
Kikærter med savoykål, æbler, kapers og persille
Iceberg og romaine toppet med ristede græskarkerner. Hertil cremet kærnemælksdressing med purløg og kørvel
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Okse döner kebab
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Topping: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Syltede chilier
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter, saltet squash og valnødder
(nødder)
Krydret bagt blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkål- og hvidbønnepuré
(laktose)
Tilbehør: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Topping: Dild og frisée
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Skiver af stegt okse, trøffelcreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg)
Hønsefri salat af svampe, tæmpeh, plantebaseret creme, sylt, purløg og persille
Selleri bagt med sherryeddike, orzo, løvstikke og frisée
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Ovnbagt blomkål med brunet smørsauce serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Dild og frisée
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Hvid lakselasagne med sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hvid svampelasagne med shiitake svampe, squash, champignoner, sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
(vegetar)
Kartofler med urtemayonnaise og syltede rødløg
(æg, laktose)
Leverpostej af gris med syltede rødbeder og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagt kålrabi med grillede broccoli og edamame bønner. Toppet med ristede mandler
(nødder)
Perlebyg vendt i ramsløgsvinaigrette med spidskål, grønne asparges og gule beder
(hvede (glutenholdigt korn))
Revne gulerødder toppet med ekstra jomfru olivenolie, ristede solsikkekerner og krydderurter
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Topping: Dild og frisée
Topping: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Oregano
Parmesan
(laktose)
Dyrlægens natmad - leverpostej, saltkød, sky, rødløg og brøndkarse
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torskerilette med dild, kapers, glaskål og grovsennep
(æg)
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, oregano og persille
Radicchio salat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
Vegetar bolognese med svampe og økologisk MATR
Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Parmesan
(laktose)
Topping: Oregano
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Ricotta- og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater og basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven samt persille
Radicchiosalat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Lune frikadeller af gris og kalv. Hertil syltede agurker - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Quinoa og squash bøffer. Hertil syltede agurker - 1 stk. pr. person
(vegetar)
Cremet kartoffelsalat med rødløg, radiser, springløg og ramsløg
(æg, laktose)
Paprika kalkunbryst med paprikacreme og cherrytomater
(æg, laktose)
Kalverullepølse med pickles, revet peberrod og urtesalat
Bagte porrer og spidskål med frisée, dild, løvstikke og purløg, toppet med granatæblekerner. Hertil koldpresset rapsolievinaigrette
Meyers anicia linser vendt i grov sennepsvinaigrette med grønkål, æbler, rødløg, persille og rosiner. Toppet med salatost
(laktose)
Rødbeder, bladselleri, rød spidskål og estragon med solbærsaft og citron toppet med ristede græskarkerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Parmesan
(laktose)
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Topping: Oregano
Topping: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Ricotta-og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater, basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagte rødbeder, balsamico, radicchio, blodappelsin og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med green goddess dressing
(æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
New Orleans style gumbo med kalkun, krydret pølse af kalkun, krydret pølse af kalkun, rejer, muslingefond og tomater
(krebsdyr, laktose)
Vegetarisk: New Orleans style gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Tilbehør: Dirty rice
Topping: Chili
Persille, citronskal og forårsløg
Oksespegepølse, kapers creme, syltede rødløg og brøndkarse
(æg)
Jackfruit, forårsløg, majs, agurker og blegselleri
(æg)
Kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugt, lime og salsa verde
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurker og tomater
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
New Orleans style gumbo med røget tæmpeh, bladselleri og peberfrugt
Dirty rice
Persille, citronskal og forårsløg
Topping: Chili
Creole majskolber
Spicy creole dip til majs
(æg, laktose)
Agurk crudité med blåost ranch
(æg, laktose)
Refried beans toppet med sprøde tortillastrimler og tomatsalsa med jalepeños
(hvede (glutenholdigt korn))
Kidney- og sorte bønner, gulerødder, koriander, peberfrugt, lime og salsa verde
Iceberg, persille, bladselleri, salatløg, agurker og tomater
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Fiskefrikadeller med dild og citron - 1 stk. pr. person
(laktose)
Vegetarisk: Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Topping: Dild
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Hamburgerryg med italiensk salat og grønne urter
(æg, laktose)
Kyllingesalat med karrycreme, kørvel, cornichoner og purløg
(æg, laktose)
Flækærter med løvstikkesalsa, forårsløg, broccoli og ristede solsikkekerner
Crudité af radiser og gulerødder med citron, persille savoykål og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Frikadeller af gulerødder, hørfrø og dild
Kogte kartofler med grønkål og kapersvinaigrette
Remoulade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: Dild
Stuvet broccoli
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede ramsløg
Salt ristede mandler
(nødder)
Grønne asparges, grøntsagsbearnaise og sprøde surdejscroutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Æggesalat med kapers og karse
(æg, laktose)
Flækærter, bagte selleri, løvstikke, tranebær og pekannødder
(nødder)
Grøn salat med gulerodscrudité og grape
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Kyllingelår stegt med hvidløg, rosmarin, citron og oliven
Vegetarisk: Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Tilbehør: Økologiske pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Skiver af grisenakke, sauce pikant, artiskok og rucola
Stracciatella med asparges, ærter, hasselnødder og basilikum
(laktose, nødder)
Hvide bønner, græskar, tomater, rødløg, salvie og kapers
Rødbeder, rød spidskål, figner, radicchio og balsamico
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbær, rødbede og chili
Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven. Toppet med flager af parmesan
(laktose)
Økologisk pasta vendt med pesto
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Sprød brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Gremolata
Bladbeder, spinat, ramsløg med puré af smørbønner
Syltet antipasti
Ricotta, jordbær i balsamico, tørrede sorte oliven og sort peber
(laktose)
Grillede squash med tapenade af soltørrede tomater, basilikum, pistacie og grønne oliven
(nødder)
Bagte rødbeder, saba, radicchio, blommer og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med cremet urtedressing
(æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hindbær, rødbede og chili
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Helstegt skinke i skiver med æble, barbeque og braiseret fennikel
Vegetarisk: Helstegt knoldselleri på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Tilbehør: Ovnbagte økologiske kartofler
Topping: Urtesalat
Løvstikke emulsion
(æg)
Sprængt oksebryst med pickles, rødløg, peberrod og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Sild dildcreme, rødløg, dild og kapers
(æg, laktose)
Perlebyg salat med asparges, blomkål, purløg og syltede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvidkål, gulerødder, kørvel, ristet birkes og sennep
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Helstegt knoldselleri på bagte porre og løg vendt med nordisk salsa verde
Ovnbagte økologiske kartofler
Løvstikke emulsion
(æg)
Topping: Urtesalat
Fennikel braiseret i grøntsagsfond med laurbærblade og fennikelfrø
Syltet blegselleri
Rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn))
Blå kartofler, ærtecreme, ristede græskarkerner, brøndkarse og råsyltede ribs
(hvede (glutenholdigt korn))
Tomatmad med ramsløgsmayo, tagetes, flagsalt og sprøde kartofler
(æg)
Lollandske rosiner, ærter, pastinak, pære og nordisk dressing
Violette gulerødder, rødkåls slag med solbær og estragon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølbrød uden kerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Rabarber mazarinkage - indeholder mandler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Farsbrød af kylling med soltørrede tomater og feta
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med feta
(æg, laktose)
Tilbehør: Koshari af ris, linser og vermicelli
Topping: Soltørrede tomater og persille
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Spinattærte med hytteost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Rødbedehummus med snackgrønt
Flade bønner, bagte løg, spinat, hestebønner og tomatvinaigrette
Spidskål, agurker, dild, æble, mynte og granatæblevinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Menemen inspireret fadbagt æggeret med grillede peberfrugter og squash i krydret tomatsauce toppet med smuldret feta
(æg, laktose)
Koshari af ris, linser, vermicelli
Muhammara - indeholder valnødder
(nødder)
Topping: Soltørrede tomater og persille
Stegt aubergine
Sprøde tahin kikærter
Koriander, appelsinskal og pinjekerner
(nødder)
Labneh med oliven, tørrede abrikoser og za'atar
(laktose)
Grøntsagsfad af let syltet rødkål, løg med sumak, syltede milde chilier og gulerødder
Couscoussalat
(hvede (glutenholdigt korn))
Fattoush salat med romaine, radiser, tomater, agurker, løg, mynte og sprødt brød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kærnemælksbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i København og omegn - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken på Hedegaardsvej i København, hvorfra de bliver leveret.
Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Københavnsområdet, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.
Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.
Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.
Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i København og omegn - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Hedegaardsvej, København.
På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.
Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.
EN FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.